Om Lyksvad Fiskefarm

Lyksvad er som de eneste i Danmark specialiseret i opdræt af stør og pakning af caviar. Lyksvad har opdrættet stør siden år 2000 og har dermed stor erfaring i håndtering af de store fisk. Alle stør på gården er fra opdræt, derfor bliver den naturlige bestand af stør på ingen måde belastet.

Den umodne størrogn, caviar, håndteres og pakkes på eget pakkeri. Der er derfor fuldstændig kontrol med størens opvækst og levebetingelser samt pakningen af caviar. På denne måde garanter Lyksvad, at produkterne er af den fineste kvalitet og uden kunstige tilsætningsstoffer.

Lyksvad har opdrættet ål siden 1992. Ålene opdrættes under fuldt kontrollerbare forhold, der er derfor fuld sporbarhed og gennemsigtighed i, hvor ålen kommer fra, og hvordan den er opdrættet. Lyksvad udsætter årligt ca. 500.000 ål i danske og nordeuropæiske åer og søer for at bidrage til genopretningen af den naturlige ålebestand.

De ål, der ikke genudsættes, eksporteres eller ryges på gårdens eget røgeri. De helt friske ål ryges på den gamle traditionelle måde med dansk bøgetræ, og er helt uden konserveringsmidler eller tilsætningsstoffer.

Lyksvad FiskefarmLyksvad Fiskefarm

Lyksvad Fiskefarm K/S·Ødis Krogevej 4·6580 Vamdrup·Tlf. 75 59 84 33·CVR. nr.: 15 09 63 81·kontakt@lyksvad.dk
eDankort Dankort Kontrolrapport