Vælg en side

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser for Lyksvad Caviar ApS

Vilkår og betingelser

De følgende vilkår og betingelser gælder for alle leverancer bestilt via hjemmesiden www.lyksvad.dk

 

Produktinformation

På www.lyksvad.dk finder du oplysninger om vores produkter. For yderligere oplysninger eller spørgsmål, kan der sendes en mail til: kontakt@lyksvad.dk.

 

Priser og bestilling

Alle priser på hjemmesiden er inklusiv moms, men eksklusiv levering. Prisen for levering er 50,00 kr.

Foretag din bestilling ved at udvælge de ønskede varer og følg bestillingsmodulet trin for trin. Ordren er først gennemført, når du har indtastet dine Dankortoplysninger. Herefter vil du modtage en ordrebekræftelse som bekræftelse af din bestilling på e-mail.

Din bestilling er gennemført, når din betaling er godkendt.

 

Personlige oplysninger

For at foretage en bestilling, skal du oplyse dit navn, adresse, telefonnummer og e-mail-adresse. Vi har brug for disse oplysninger, dels for at holde dig informeret om din bestilling, og dels at kunne levere varen. Alle oplysninger vi modtager behandles fortroligt og i overensstemmelse med EU’s persondataforordning (GDPR). Vi garanterer, at oplysningerne ikke vil blive solgt, videregivet eller på anden måde overdraget til tredjepart. Oplysningerne vil derfor ikke blive brugt til andet end i forbindelse med dit køb i webshoppen.

Vi opbevarer oplysningerne du har oplyst i forbindelse med dit køb i vores IT-system. Dine oplysninger bliver automatisk slettet efter tre år, men du kan til en hver tid kontakte os hvis du ønsker oplysningerne slettet før.

 

Betaling

Betaling skal ske med Dankort/Visa-Dankort. Kontooplysninger bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL), som det kun er dig og PBS, der kan læse. Der er således ingen andre, der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Beløbet hæves først fra din konto, når de bestilte varer er afsendt, og du vil samtidig modtage en besked herom på e-mail.

 

Levering

Varer afsendes hurtigst muligt efter din vi har modtaget din bestilling. Forsendelsen sker med en leverandør der er godkendt til at levere fødevarer, og du vil ved bestilling få oplyst hvornår varen forventes leveret. Varen anses som leveret, når varen er leveret hos dig.

Coolrunner.dk samarbejder med DAO om at varetage leveringen af pakker fra Lyksvad. DAO er Danmarks næststørste leverandør af pakker og aviser. DAO arbejder om natten og i de tidlige morgentimer, således at hovedparten af alle pakker leveres inden kl. 7 om morgenen.

DAO er ejet af de danske dagblade og DAO har, modsat flere andre logistikoperatører, overenskomst med de ansatte chauffører, hvilket sikrer ordnede forhold i en branche med hård konkurrence.Vi leverer i hele landet, undtagen ikke brofaste øer.

Det er ikke nødvendigt, at du er hjemme, når DAO leverer, da DAO stiller pakken foran hoveddøren, hvis ikke andet er angivet. Fisk og øvrige kølevarer en kan sagtens holde sig til du kommer hjem. Når pakken leveres hos dig, kan den således holde en temperatur på mellem 0° og 5° til minimum kl. 17 på leveringsdagen.

Levering af pakker sker i løbet af natten inden kl. 7. I enkelte områder kan leveringen ske om formiddagen.

 

Risikoen for varerne

Lyksvad er ansvarlig for varens kvalitet frem til leveringstidspunktet. Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er leveret på din adresse, overgår risikoen for at dine varer går til grunde eller beskadiges, til dig.

 

Reklamationer

Alle varer kontrolleres for fejl, før de pakkes. Hvis du modtager en vare, der ikke lever op til dine forventninger, vil vi meget gerne høre fra dig, så vi kan rette fejlen. Vi tilstræber at sikre, at alle klager behandles hurtigst muligt. Hvis du har en klage over en vare, eller manglende levering, er det nødvendigt at du giver os besked hurtigst muligt og inden for 24 timer efter modtagelse af varen.

Der er to års reklamationsret på køb af produkter der ikke er fødevarer.

Hvis du har spørgsmål til din bestilling, bedes du kontakte os på via e-mail: kontakt@lyksvad.dk eller på telefon 22 94 57 40.

 

Fortrydelsesret

I henhold til Forbrugeraftaleloven § 17, stk. 2, nr. 1, er der ingen fortrydelsesret/returret ved køb af fødevarer bestilt via internettet.

For køb af øvrige varer, der ikke er fødevarer. Glæder følgende:

Du har 14 dages fortrydelsesret fra varen er leveret. Fortryder du købet, skal du for egen regning sende varen tilbage til nedenstående adresse senest den 14. dag efter modtagelsen.

For at du kan gøre brug af returretten skal varen være intakt, ubrugt og i samme stand, som da du modtog den. Al originalemballage skal være vedlagt. Returnering skal ske i forsvarlig indpakning. Når du sender varen tilbage, skal den være i væsentlig samme stand, som da du modtog den.

En vare, der er taget i brug tages ikke retur.

Benytter du dig af fortrydelsesretten, vil du få dine penge tilbage, så snart vi har modtaget varen retur og haft lejlighed til at undersøge den. Pengene vil blive indsat på din konto. Husk derfor at oplyse dit kontonummer, når du returnerer varen. Vi beder dig endvidere om at oplyse årsagen til, at du fortryder dit køb.

Varen returneres til følgende adresse:
Lyksvad Caviar ApS
Ødis krogevej 4
6580 Vamdrup

 

Webshoppen www.lyksvad.dk drives af firmaet:

Lyksvad Caviar, Ødis krogevej 4, 6580 Vamdrup
CVR nr.: 41 79 08 49
Tlf. nr.: 22 94 57 40
E-mail: kontakt@lyksvad.dk

 

Forbehold for ændringer

Lyksvad forbeholder sig ret til at ændre og opdatere priser, regler og betingelser, der gælder for denne webshop. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om evt. ændringer.

Der tages forbehold for trykfejl og udsolgte varer.

Betingelserne er opdateret den 1. juni 2022