Vælg en side

Om Lyksvad Fiskefarm

Lyksvad Fiskefarm blev etableret af vores far, Mogens Larsen, i 1992 som et åleopdræt. Åleopdrættet har siden været det bærende element sammen med almindelig landbrugsdrift og det er på dette fundament vi har etableret Lyksvad Caviar.

Set udefra ligner gården “Lyksvad” en almindelig dansk gård, hvor der i staldene er bassiner med fisk i stedet for grise eller køer. Gården ligger ikke i nærheden af vandet eller en å. Vandet fiskene svømmer i er grundvand der bliver pumpet op af jorden, vandet bliver genbrugt og renset i rensningsanlæg og det overskydende vand bliver brugt som gødning på markerne. Opdrættet forurener derfor ikke åer eller havet og der er ikke risiko for at fisk slipper ud i naturen.

Fisk på Lyksvad bliver opdrættet indendørs under fuld kontrollerbare forhold, hvilket sikre at fiskene har de bedste leve betingelser. Der er fuld sporbarhed og gennemsigtighed om hvor hver enkelt fisk kommer fra.

På gården er der etableret eget slagteri og pakkeri. Fiskene bliver slagtet løbende, på den måde sikres at vi altid kan tilbyde helt fisk caviar uden tilsat kunstige tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler. 

Den eksklusive caviar sælges til toprestauranter og gourmet fiskehandlere i hele Danmark.