Vælg en side

Om Lyksvad Fiskefarm

Lyksvad Caviar er Danmarks eneste caviar producent. Vi producerer baerii og oscietra caviar fra stør. 

Lyksvad Fiskefarm blev etableret af vores far, Mogens Larsen, i 1992 som et åleopdræt. Åleopdrættet har siden været det bærende element sammen med almindelig landbrugsdrift. Det er på dette fundament, vi har etableret Lyksvad Caviar.

Set udefra ligner gården “Lyksvad” en almindelig dansk gård, hvor der i staldene er bassiner med fisk i stedet for grise eller køer. Gården ligger ikke i nærheden af vandet eller en å.

Vandet fiskene svømmer i er grundvand, der bliver pumpet op af jorden. Vandet bliver genbrugt og renset i rensningsanlæg, og det overskydende vand bliver brugt som gødning på markerne. Opdrættet forurener derfor ikke åer eller havet, og der er ikke risiko for, at fisk slipper ud i naturen.

Fisk på Lyksvad bliver opdrættet indendørs under fuld kontrollerbare forhold. Hvilket sikre, at fiskene har de bedste levebetingelser. Der er fuld sporbarhed og gennemsigtighed om, hvor hver enkelt fisk kommer fra.

På gården er der etableret eget slagteri og pakkeri. Fiskene bliver slagtet løbende. På den måde sikrer vi,  at vi altid kan tilbyde helt frisk caviar uden tilsat kunstige tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler. 

Den eksklusive caviar sælges til toprestauranter og gourmet fiskehandlere i hele Danmark, men også direkte til forbrugeren her på siden. 

Støren bruges til caviar. Caviar fra stør giver en caviar i top kvalitet
Hos Lyksvad produceres der baerii og oscietra caviar
Lyksvad caviar sælges til top restauranter. På vores webshop er det også muligt at købe online